sábado, 16 de mayo de 2015

Qüestió de convivència....


La convivència amb el centre respecte als nens i  tot l’equip educatiu per una part és molt fàcil, ja que duim moltes setmanes i ens coneixem una mica més. Però el que més hem consolidat personalment, és la relació que existeix entre les dues classes de quatre anys, ja que tant la meva companya (Patri) com jo ens sentim més properes a les nostres respectives tutores.
Estem totalment coordinades, ja que hem de planificar, organitzar i programar activitats com racons mesclats, filosofia 3/18,  psicomotricitat,  piscina, lectoescriptura, etc.

Per altra banda he de dir, que en aquest últim quadrimestre, tant la meva companya(Patri) com jo, ens hem adonat l’una de l’altre, ja que ens coneixíem perquè hem fet quatre anys juntes a classe,  però no havíem coincidit fins ara, i la veritat es que ha sigut molt gratificant treballar amb ella, per la seva capacitat de fer de tot: planificar, organitzar, raonar, inventar, etc. Per això li don les gràcies a Patri.

Uns dels moments que més m’hi reconforten són els moments que ens hi ajuntem (els divendres) per programar les sessions de filosofia 3/18, tenim dues hores per planificar les següents setmanes de filo (perquè els nens estan fent música i anglès), aquí surten idees i posades en comú del que farem, però també és un moment divertit i de donar ales a la imaginació, perquè podem planificar i fer el que ens agradi.

Aquestes últimes setmanes tant la Patri com jo i amb l’ajuda de les tutores,  hem programat les últimes sessions de filo, el qual pel mig dels contes, una papallona que es diu Joanina, anirà viatjant pel món i ens donarà a conèixer molts contes, des de Eivissa (El Fameliar de San Miquel de Balançat), Catalunya (En Patufet) Dinamarca(L’Anneguet lleig), Anglaterra, Brasilia (Sací Pereré), Pèrsi (Aladí i la Llàntia meravellosa) i Lloc d’en lloc (conte fantàstic com la Bella Dorment).

He de dir que fer la filosofia 3/18 és una de les activitats que més he gaudit, perquè coneixia molt poc i de fet la gent coneix molt poc (companys de la Universitat), però si t’hi fiques t’enganxes…. Aquí deix unes imatges del que fem a filosofía 3/18, esper que us agradi!!...








No hay comentarios:

Publicar un comentario