lunes, 18 de mayo de 2015

La nostra disfressa de marcià....



1.      Treball col·laboratiu (Dinàmica de centre).

El projecte que duim al llarg de tot el curs és el dels marcians, en aquest projecte els nens estan molt implicats i jo també he aconseguit implicar-me col·laborant  molt, ja que la il·lussió que ells tenen fa que tant Mariana com jo estem molt il·lusionades.

La col·laboració amb la mestra és total per poder dur a terme aquest projecte (o qualsevol projecte o activitat), ja que havien de fer una disfressa de marcià i inventar un ball.
En aquests moments ja hem anat a comprar la tela per fer-nos la disfressa, (van fer una sortida a Vila a una tenda de teles, va ser un dia molt divertit),i ara cada nen s’ha retallat el seu vestit, es fa el seu casc de marcià, s’hi pega les orelles i els ulls, etc.

Treballar amb la Mariana m’hi encanta i és molt motivador perquè no fa les coses perque sí, ella respecta totalment el ritme de cada nen i els ajuda a que puguin superar reptes.

Per exemple; per nosaltres seria més ràpid i fàcil, retallar la tela de cada nen, i després ells l’haurien de decorar, però el que fem és donar-los les mides, les tisores a ells i que retallin la seva pròpia tela, cosa que ens duu molt més temps i paciència, però la nostra satisfacció és doblement major quan veim les cares dels nens gaudint de lo que estan fent, la seva pròpia disfressa!!

Aquesta manera de treballar és la que a mi m’agrada, una educació lenta, a poc a poc, sent conscient de tots els processos d’ensenyança aprenentatge, i tot gràcies al fet que he conegut com treballa aquesta mestra que mai es cansa, gràcies Mariana!!...   Deixo unes imatges de tot el procès de fer una disfressa de marcià....

















No hay comentarios:

Publicar un comentario